Swanenberg Hydraulic Systems

De techniekbranche kent veel uitdagingen. Actuele informatie hebben en orders prioriteren zijn daarin twee hele belangrijke. Het gebruik van data is in dit geval de sleutel tot succes. Ontdek hier hoe Swanenberg Hydraulic Systems een fix maakte voor deze uitdagingen.

Grip op je orderverwerking
Eigenaar Roel Swanenberg heeft met behulp van de datacoach een data-expert ingeschakeld om zijn bedrijfsgegevens overzichtelijk en inzichtelijk te maken. In korte tijd zijn de gegevens uit het ERP omgevormd tot heldere KPI’s en gepresenteerd in duidelijke dashboards. Door het ERP-systeem te verbinden met Power BI heeft hij nu alle data van offertes tot facturen binnen handbereik en kunnen zijn collega’s op de werkvloer zien welke servicebonnen nog openstaan, welke orders ze deze week moeten verzenden en wat er de komende weken geleverd wordt. Daarnaast gaan besprekingen nu op basis van de meest actuele informatie en zijn deze dus veel effectiever.
 

Door met een datacoach aan de slag te gaan en Power BI te integreren over ons ERP-systeem heb ik alle data die ik nodig heb van offertes en facturen bij de hand. - Quote Roel Swanenberg

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen