Summer course module 6: EU-taxonomie

147 keer bekeken 0 reacties

In deze laatste module van de summer course: een complex onderwerp simpel uitgelegd. EU-taxonomie, een systeem dat ervoor moet zorgen dat investeerders bewust(er) kiezen voor duurzame fondsen. ​Wat houdt het precies in? En hoe heeft het effect op de bouw in Nederland?

De (na)zomer is een mooi moment om inspiratie op te doen en tot nieuwe inzichten te komen, of je basiskennis bij te spijkeren. In deze BACB-summer course vind je luister- kijk- en leestips, handige overzichten en interessante evenementen. Uiteraard over circulair bouwen – binnen én buiten Brabant.

Er zijn 6 modules. Elke week komen er nieuwe modules online. Van een wie-doet-wat in Brabant tot nieuwe circulaire verdienmodellen. En van biobased teelten in Nederland tot geopolitiek. Kies de onderwerpen die voor jou relevant zijn en laat je inspireren!

Je vindt module 6 als pdf-bestand onderaan deze pagina, onder 'toegevoegde bestanden'.

Bekijk ook: 

  • Module 1, over Het Nieuwe Normaal, veelgebruikte afkortingen en belangrijke Brabantse netwerken.
  • Module 2, over circulaire verdienmodellen.
  • Module 3, over de ongemakkelijke connectie tussen de energie- en grondstoffentransitie. 
  • Module 4, over kansen voor biobased bouwen in Nederland. 
  • Module 5, over ruimtelijke ordening in Nederland.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen