BACB lunchlecture | Het Nieuwe Normaal 1.0 | online

Teresa Veerman 12-01-2024 18 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-01-2024 om 12:30

Einde

25-01-2024 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deze online lunchlecture staat in het teken van een gemeenschappelijke taal voor circulair bouwen: Het Nieuwe Normaal 1.0. Inhoudelijk expert Niels Franssen, spinner van Cirkelstad, neemt je mee in de ontwikkelde indicatoren en standaarden van Het Nieuwe Normaal 1.0.

De online BACB-lunchlecture staat in het teken van een gemeenschappelijke taal voor circulair bouwen - Het Nieuwe Normaal 1.0. Onder regie van Cirkelstad zijn indicatoren en standaarden ontwikkeld die elke partij in de keten van circulair bouwen helpen bij het spreken over, werken aan en ontwikkelen van circulaire gebouwen. Na een periode van opbouwen is het dit jaar tijd voor activatie en implementatie! En dat gebeurt onder andere middels het spreken van dezelfde taal met elkaar. Het Nieuwe Normaal is op 7 december 2023 definitief gelanceerd. Inhoudelijk expert Niels Franssen, spinner van Cirkelstad, neemt je mee in de elementen van Het Nieuwe Normaal 1.0.

  • Deze lunchlecture is open voor iedereen die nieuwsgierig is naar Het Nieuwe Normaal en het gebruik ervan in de praktijk. Met name interessant voor Brabantse circulaire bouwers, ontwikkelaars, leveranciers gemeenten en woningcorporaties. 

  • Deelnemen kan via deze Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/7952136196. Meld je vooraf aan bij Jeske Zonneveld, via zonneveld@squarewise.com

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen