Welkom bij het Circular Value Center! 

 

Het Circular Value Center is hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers in de maakindustrie in Brabant die willen versnellen met circulair ondernemen.

Door slim gebruik te maken van circulair inkopen, duurzame verdienmodellen, digitaal product paspoort en nieuwe materialen en productietechnologieën als 3d-printen, sensoren, data/digitalisering en artificial intelligence kun je als ondernemer efficiënter en duurzamer produceren, slim onderhoud plegen en slimmer samenwerken in de keten om jouw concurrentiepositie te versterken. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige maakindustrie.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes? 

Volg onze LinkedIn-pagina 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor het CVC Fast Forward-programma 2024! 

CVC Fast Forward is het versnellingsprogramma van het CVC. Gedurende verschillende ketendagen ga je onder professionele begeleiding van Yellowchess en ImpactX samen met je ketenpartners aan de slag om jullie keten circulair te maken.

Ben jij er klaar voor om circulaire innovatie met je ketenpartners te starten? Meld je dan aan voor het Fast Forward-programma van 2024! Dat kan door een mailtje te sturen naar Teun Meulepas: teun.meulepas@yellowchess.nl. 

 

Ook versnellen met circulair ondernemen of meedoen met initiatieven van het CVC?

Neem dan contact op met:

Het Circular Value Center is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en wordt ondersteund door EDIH Zuid NederlandFMEKoninklijke MetaalunieMikrocentrumFontys Expertisecentrum Circulaire TransitieCIRCOBrainport DevelopmentBrainport Industries CooperatieMidpoint BrabantREWINUPCM (Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen